¡Hola, Invitado!

l Regístrate
Hora: 12-12-2018, 09:02 PM
facebook twitter youtube google+ feedburner
  • http://www.beattales.com' ha regresado!
  • Prueba las nuevas funciones.
  • Registrate y participa.
Beattales.com > Comunidad y Comunidad VIP (VIP solo es visible para miembros registrados y activos en la comunidad) > Plática General > Adidas Superstar 80s beige Billigt >

 Respuestas: 0    Lecturas de este tema: 54
Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 Adidas Superstar 80s beige Billigt
07-26-2018, 12:24 AM,
Sin conexión
Junior Member
Registro en: Jul 2018
Mensajes : 5
Temas Creados:
Reputación: 0
Nivel: 1 [Level]
Puntos Totales: 0
Rango 0 / 8
99% para subir 1 Nivel

Rango
Actividad 0 / 1
99% para subir de Rango

Actividad
Experiencia 34
66% para incrementar tu Experience

Experiencia
#1
Adidas Superstar 80s beige Billigt

resim

I början av 2015 berättade vi att Adidas Superstar 80s beige Billigt var klar för ett stort år. Om du av en eller annan anledning trodde att det var en överdrift, är de sista numren nu in och de är ännu större än vi kunde ha föreställt oss. Adidas-koncernen har just släppt sin årsrapport för 2015, som är laddad med insikter om årets största utgåvor, inklusive samarbeten med Kanye West, Pharrell Williams och Parley for Oceans. Högprofilerade collabs åt sidan, den mest käftande figuren här måste vara försäljningsprestandan för retrostjärnan. Enligt pressmeddelandet sålde adidas mer än 15 miljoner par Superstars 2015, vilket gör det till sin mest sålda sneaker av året. Detta berodde i stor utsträckning på en aggressiv marknadsföringskampanj kring sneaker som såg ett antal samlingar utformade i samarbete med Pharrell.

Det är 1985, och Gerald Deas A.K.A. ”Dr. Deas ", en läkare, poet, dramatiker och musiker skrev en dikt med titeln" Felon Sneakers "varning mot de farliga farorna hos unga män att bli förskämda med sneaker-kulturen. "Om en otur bror slår upp i fängelse", varnar han Deas ", kan hans felonskor inte få honom borgen." I stället för att fungera som försiktighetsprotokollet som förkroppade unga män över Amerika till loafers, dök diktet ett passionerat svar från en av de mest explosiva rapgrupperna i slutet av 80-talet. Följande år Run-D.M.C: s stenkalla klassiker, "Adidas Superstar 80s off-Vita Köpa", skulle fortsätta att göra det tyska sportklädermärket till en inbyggd del av hiphopkulturen. 

Och så blev en adidasflagg planterad i rapvärlden. Det var långt ifrån adidas ursprung - den löpande skon som först bar namnet 1949 (alltid små) och dreistreifen, en enkel estetisk touch av tre parallella linjer det skulle visa sig vara ett mästerslag. Vägen innan folk rockade guldtåg och skaltår utan snörre, produkten av den tyska visionära Adolf "Adi" Dassler-han som hackade och slog ihop sitt namn för att skapa varumärket som vi alla vet och älskar idag, hade ett rykte för klass, hantverk och sportkvalitet. Idrottare överallt visste var de stod när de fick sina händer på ett par Adidas Superstar 80s Billig. Superstjärnan började som en lågprofilig basketsko i 1969 och kom snart till nationell uppmärksamhet av legendariska NBA-centret Kareem Abdul-Jabbar. Att ge komfort och stabilitet till basketbollsspelare som hade varit vana vid de oförsonliga strukturerna och inte ge sulor av tidigare skor var ett stort steg i rätt riktning. Inom några månader var tre fjärdedelar av NBA i skorna, och under de närmaste åren skulle sneakeret lämna lövträet och slog trottoaren, så småningom få uppmärksamheten av Joseph Simmons, Darryl McDaniels och Jason William Mizell. 

Idag känner vi medlemmarna av Hollis, Queens 'favorite rap-grupp som Rev Run, D.M.C. och sen Jam Jam Jay. Beslutade att klä sig på scenen på samma sätt som de klädde på gatorna, gav Run-DMC: s antagande av skon och efterföljande motstans mot Deas anti-sneaker ode dem en sponsringsavtale från Adidas Superstar 80s Sverigetill en cool $ 1 miljon.
Detta var all den drivkraft som krävdes för att driva adidas-arv, ränder och den vackra tredubbla logotypen - rakt in i huvudet efter det hade bubblats under ytan under åren. 1984 Beverly Hills Cop hade tagit den nära. 

Eddie Murphy - världens största filmstjärna, den coolaste mannen på planeten - gjorde mycket för att pröva varumärket till miljontals. Han uppförde offwhite adidas Country sneakers som Axel Foley i filmen. Landet är en skönhet: en avrundad tå, brett vrist, premium-läder och mocka inlägg som ger karaktär och liv med varje rep och skrapa. Det var en europeisk häftklammer, född från en kärlek till spel av pick-up fotboll och knock-around storstäder levde förde till amerikanska ögon, och det fastnade. Efter Murphy och Run boys gjorde sitt märke, fortsatte adidas som en haj med tre -stripna kullar. I slutet av 80-talet blåste Beastie Boys högtalarna världen över med sin snarky skater shtick och era-definierande rap-rock. Varhelst de gick, kom Mike D ut på ett par Adidas Superstar 80s Rea Sverige. År 1991 jagade en inte-så-ung Ice-T en mycket ung Chris Rock över New York Street i den nu klassiska thriller New Jack City. Båda hade Adidas Phantom high-tops, vilket bevisar att varumärket kunde sparka det med den moderna basketmassan som det bästa av dem. Skillnaden var att Nikes och Jordans var för show, men adidas var för berätta. Det var inte bara en tränare, utan en livsstil. Och ingenting definierade adidas livsstil som Storbritannien på 90-talet.
07-26-2018, 12:24 AM
Responder
« Tema anterior | Tema siguiente »
Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)Posibles temas similares...
Thread Autor Replies Views Last Post
  Adidas NMD Black Friday Sale xcvzdw 0 56 10-30-2018, 07:49 PM
Last Post: xcvzdw
  Adidas NMD Rea Sverige xcvzdw 0 41 10-30-2018, 07:46 PM
Last Post: xcvzdw
  adidas adv RobinPullan 0 38 10-24-2018, 08:22 PM
Last Post: RobinPullan

Salto de foro:


Powered By MyBB
© 2002-2018 MyBB Group.
BtTheme by Ishtar © 2015.